svensksbagskytte.blogg.se

Svenskens bågskytteminnen1958-95

Utkast: Aug. 30, 2016

Publicerad 2016-08-30 09:39:00 i Allmänt,

 
 

 

April 1961 har Stockholms BK styrelsemöte och det beslutas.

Jag citerar här visa delar; samt undrar varför alla föreningar, jnstutioner och koncerner byter layout varrje generation?

Hur skulle ddet varav om vi bytte ut svenska flaggan vart 30:e år!

 

Citat::

“Som bekant har Stockholms Bågskjutningsklubb under de senaste åreA vuxit betydligt och de aktiva skyttarna blivit så många att vi, fvr att få tävlingsdeltagandet att arbeta friktionsfritt, vill rekommendera följande bestämmelser.”

 

“Skytt som önska deltaga i tävling som kungjorts i Svensk Idrott, Bågskytten, eller genom anslag i klubbstugan, skall i god tid in­sända anmälan till tävlingssekreteraren, skriftligt eller per telefon. Startavgiften skall insättas på särskilt postgirokonto medelst bifogade inbetalningskort senast 4 dagar före anmälningstidens utgång. Tävlings­sekreteraren “ombesörjer sedan kollektiv anmälan i SBK:s namn till den arrangerande klubben, vilket såväl ser trevligare ut som besparar båda parter extra arbete. För att ovanstående system skall fungera friktions­fritt, hoppas vi alltså på medlemmarnas medverkan. (Du har väl prenume­rerat på Bågskytten ??)”

 

“Då klubben i vår kommer att få ligga ute med rätt mycket kontanter i samband med nya rock- och tröjmärken, räknar vi med att medlemmarna erlägger skjutavgiften, kr 30.- resp. 10.- för seniorer och juniorer i och med att skjutningen utomhus börjar.”

 

“Då vi nu äntligen fått ett slutgiltigt klubbmärke, är det meningen att alla som tävlar för SBK skall bära klubbdräkten vid nationella tävlingar och DM. bäras på blå eller svart klubblazer.”

 
 
 

Gamla från 1929

 
 

Nya market.

 Klubbens tävlingssekreterare är;  För protokoll och resultatlistor:

För anmälningar och startavgifter:

Erna Lindqvist

 Rolf Lernold                                                                   

STOCKHOLMS BÅGSKJUTNINGSKLUBB Styrelsen

 

Bengt Svensk

 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela